Олексій Муляренко прийняв виклик поліцейських і взяв участь в флешмобі #22PushUpChallenge

Голова Рівненської облдержадміністрації, депутат Рівнеради від партії «БПП «Солідарність» Олексій Муляренко також долучився до флешмобу #22PushupChallenge на підтримку ветеранів – військовослужбовців АТО, які повернулися до мирного життя та мають симптоми посттравматичного стресового розладу.

«Приймаю естафету 22 віджимання на підтримку ветеранів-військовослужбовців прийняту від Патрульної поліції Рівного», — повідомив Олексій Муляренко. На відео, яке керівник Рівненщини оприлюднив у своєму Фейсбуці, Олексій Муляренко перевдягнувся у спортивну форму і віджався від підлоги 22 рази у спортзалі.

Олексій Муляренко зазначив, що передає естафету своїм колегам – головам ОДА з Луганщини Юрію Гарбузу та Хмельниччини Олександру Корнійчуку, керівнику апарату Рівненської облдержадміністрації Олександру Бірюкову та заступнику голови Рівненської ОДА Ігору Тимошенко, першому заступнику голови Рівненської облради Олексію Корнійчуку та заступнику голови облради Олексію Бучинському, Секретарю Рівнеради Сергію Паладійчуку і керівнику фракції партії «БПП «Солідарність» у Рівненській міській раді Богдану Гапяку, а також народним депутатам України Василю Яніцькому, Олександру Дехтярчуку та Юрію Вознюку.

Відео для перегляду доступне за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=L2FwzKOC2qk&feature=youtu.be