У Гощі на Рівненщині стартувала патріотична акція “Напиши лист солдату”

“З Рівненщини з любов’ю” – саме під таким слоганом в селі Бабин Гощанського району на Рівненщині стартувала патріотична акція “Напиши лист солдату”. Ініціатором акції виступила місцева парторганізація “БПП “Солідарність”.

Днями в приміщенні клубного закладу села Бабин для участі в акції зібралися діти шкільного віку, які писали листи підтримки та малювали малюнки для українських військових, що перебувають на Сході України.

pw1o4oqh5c4

“Участь в акції викликала у серцях наших дітей бурхливу хвилю емоцій. Адже тепер, в світлі останніх подій, кожен з нас розуміє по – іншому звичні слова:  “жити в мирі” та “мирне небо над головою”, – зазначив голова Гощанської райдержадміністрації, депутат районної ради від партії “БПП “Солідарність” Юрій Ковальчук.

У планах організаторів проведення цієї акції на території інших великих населених пунктів Гощанського району протягом двох наступних місяців.

Зібрані дитячі роботи будуть відправлені волонтерськими місіями для моральної підтримки воїнів, які перебувають у зоні бойових дій.