В Дубровиці за сприяння Василя Яніцького розпочали будувати спортивно-оздоровчий комплекс

Вчора, 20 липня народний депутат України від БПП Василь Яніцький разом із головою райдержадміністрації Миколою Петрушко оглянули хід робіт на будівництві спортивно-оздоровчого комплексу у місті Дубровиця.

Загальна вартість будівництва складає понад 37 мільйонів гривень. З яких, нещодавно надійшов перший транш у сумі трьох мільйонів (1 мільйон гривень виділила Рівненська обласна рада, а 2 мільйони гривень виділено з депутатського фонду Василя Яніцького через цільову державну субвенцію для районної ради), що дозволило провести тендер та розпочати будівництво.

111

“Це буде нелегкою справою. Будівництво вестиметься поетапно. Проте, спорудження спортивно-оздоровчого комплексу в Дубровиці це наша справа честі”, – зазначив Василь Яніцький.

За словами народного депутата запорукою успіху в цій справі стане команда однодумців, з якою вже досягнуто не одного результату і до якої входять депутати Рівненської обласної ради від БПП Віталій Сухович та Микола Лобчук, керівники Дубровиччини Микола Петрушко та Микола Кухарець, попередній голова райдержадміністрації, а нині депутат райради від БПП Сергій Киркевич, депутатський корпус району, голова районної організації спортивного товариства “Колос” Андрій Гриневич та ін.

1111