Завдяки Василю Яніцькому школи та лікарні Дубровиччини отримають гуманітарну допомогу

Днями, в Дубровицю прибув гуманітарний вантаж від благодійної організації «Брюкеншлаг» із Німеччини. Доставлено 120 шкільних парт, 240 стільців, 27 комп’ютерів, 5 принтерів, 8 медичних функціональних ліжок, 4 інвалідні візки, 4 ролятори.

Ця гуманітарна акція стала можливою за сприяння народного депутата України фракції «Блок Петра Порошенка» Василя Яніцького. Саме до нього звернувся з проханням фінансово забезпечити доставку вантажу з Німеччини та допомогти у внесенні в Єдиний державний реєстр набувачів гуманітарної допомоги в Мінсоцполітики України громадської організації «Сила волі» звернувся наш земляк , вчитель Орв’яницького НВК Валерій Клюйко, діти якого проживають в Німеччині та є членами благодійної організації «Брюкеншлаг», яка організовує збір гуманітарних вантажів для України.

Василь Яніцький відгукнувся на прохання Валерія Клюйка, виділив кошти та допоміг із реєстрацією – і ось вантаж вже в Дубровиці.

Він буде переданий для Дубровицьких ЗОШ №1 та №2, Орв’яницької, Бережківської, Бережницької шкіл, Дубровицького професійного ліцею та Дубровицької центральної районної лікарні.

28576945