Олександр Данильчук: «Майбутнє – за «зеленою енергетикою»

Перспективи будівництва гідроелектростанцій було обговорено під час зустрічі голови Рівненської облради, депутата від партії «БПП «Солідарність» Олександра Дехтярчука та представників Посольства Королівства Нідерланди. 

Олександр Данильчук звернувся до іноземної делегації з пропозицією розглянути таку можливість в рамках співпраці між Україною та Королівством Нідерландів на рівні урядів та профільних міністерств та висловив сподівання, що будівництво ГЕС на території Рівненської області за іноземної підтримки, також може стати успішним проектом.

Почесний Консул Королівства Нідерландів Андрій Гринчук зі свого боку зауважив, що Нідерланди бачать в Україні чималий потенціал. Зустрічаючись з керівниками місцевого рівня, представники Посольства прагнуть зрозуміти, в якому напрямку рухається той чи інший регіон, і чим конкретно Нідерланди можуть йому допомогти. За результатами таких поїздок Посольство напрацює своєрідну мапу інвестиційної привабливості різних областей України. Більше того, за словами Почесного Консула, перевагу матимуть ті громади, які розроблять інформаційні паспорти, щоб конкурувати за інвестиції.