В Рокитному демонстрували військову техніку та стрілецьку зброю

5 травня, в рамках проведення військово-патріотичного виховання, а також на запрошення голови голови Рокитнівської РДА, керівника райорганізації партії «БПП «Солідарність» Миколи Кушніра військовослужбовці ОК «Захід» організували показ військової техніки та стрілецької зброї для учнів загальноосвітніх навчальних закладів району та жителів району. Демонстрували техніку та зброю на площі біля Рокитнівської РДА.

Представники оперативного командування «Захід» спільно з працівниками Рокитнівського районного військового комісаріату провели показ щодо володіння стрілецькою зброєю та безпосереднє спілкування з учнівською і студентською молоддю. Для усіх присутніх представники ОК «Захід» показали тактику ведення бойових дій.

31914221

В ході проведення даного заходу Микола Кушнір разом з активістами та партійцями поклали квіти до пам’ятного знаку «Воїнам-інтернаціоналістам Рокитнівщини», Стелли Героїв Небесної Сотні та військовослужбовців, які загинули в зоні проведення АТО.

31913725 31913979

Микола Кушнір висловив подяку військовим за їх за неоціненну роботу, яку вони виконують в нелегкі для країни часи.

«Події на Сході України показали, що є такі люди, яким не байдуже, що буде завтра. Дуже приємно, що ми маємо можливість проводити ось такі демонстрації військової техніки, адже розуміння про роль військових для держави починається з дитинства» – зазначив очільник Рокитнівщини.