Олександр Дехтярчук розповів головам ОТГ як заробляти більше

Народний депутат України фракції “Блок Петра Порошенка” Олександр Дехтярчук та Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук взяли участь у семінарі «Субвенція для ОТГ: чому одним вдається зробити більше, ніж іншим».

Захід відбувся у залі засідань Дубенської міської ради за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Учасниками заходу також стали Голови ОТГ Дубенського, Радивилівського,  Млинівського та Демидівського районів та проектні менеджери цих громад.

32191518

Голів ОТГ навчали, як уникнути помилок, подаючи пропозицій щодо надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, а також роз’яснювали, як якісно в подальшому використовувати бюджетні кошти.

32160689

Представники ОТГ мали нагоду отримали кваліфіковані відповіді на актуальні для своїх територій питання, зокрема, щодо процесу об’єднання громад, умов надання субвенції з державного бюджету, тонкощі фінансування проектів ОТГ та інші.

За словами Олександра Дехтярчука найближчим часом подібні семінари відбудуться в інших районах Рівненщини.