За сприяння Олександра Дехтярчука на потреби військових передано відремонтований автомобіль

Народний депутат України фракції «Блок Петра Порошенка» Олександр Дехтярчук вже не вперше долучається до допомоги українським військовим. Сьогодні, 11 червня, ще одна автівка, відремонтована за сприяння депутата,  передана на потреби оперативного командування «Захід».

«Команда, яка працює зі мною на окрузі, завжди намагається якнайшвидше реагувати на прохання наших військових. Розуміємо, що відремонтовані автівки допомагають нести їм службу з охорони нашої незалежності, самостійності, суверенітету нашої держави.  Завжди приємно працювати з командуванням оперативного командування «Захід». Сподіваємось, що незабаром вирішиться питання новосілля військових у приміщення колишньої колонії Дубна»,  – розповів Олександр Дехтярчук.

avto-t-8 avto-t-10

Відремонтований автомобіль понад рік перебував  на службі у військових оперативного командування «Захід» у Донецькій та Луганській областях, коли проїхав понад 1000 кілометрів з Сєвєродонецька до Рівного вийшов з ладу. Необхідним був капремонт двигуна, ходової, багатьох інших вузлів.

«Наше командування та військові щиро дякують команді народного депутата Олександра Дехтярчука за швидке реагування та вирішення проблеми ремонту автомобіля, який вже незабаром повертається на Схід та буде неабиякою допомогою моїм колегам по службі», – каже начальник відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» Олександр Ковальчук.