На Рівненщині тривають роботи з будівництва місцевих доріг – Віталій Ундір

Дорогу із асфальтованим покриттям замість ґрунтової мають відтепер мешканці вулиці Оселя, що в селищі Гоща. Про це повідомив перший заступник голови ОДА, депутат облради від партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Віталій Ундір.

Впродовж місяця тут працювали грейдери, камази зі щебенем, катки та асфальтоукладачі. На сьогодні капітальне будівництво півкілометрової дороги, яку будували за спеціальною технологією, залучаючи лише високоякісні матеріали – на фінішній прямій.

На будівництво спрямували 1 мільйон 400 тисяч гривень, з яких 893 тисячі – кошти державного бюджету, решту виділила Гощанська селищна рада.

56773357357357 425452254524254

«На сьогодні роботи з будівництва місцевих доріг тривають в багатьох районах, зокрема, Зарічненському, Дубенському, Млинівському, Здоблунівському, Острозькому. І першою ми здамо в експлуатацію дорогу в Гощі, – зазначив Віталій Ундір. – Саме цю ділянку як пріоритетну обрала районна влада. Адже дорога по цій вулиці веде до «західного» массиву, де знаходяться земельні ділянки учасниківАТО, а у майбутньому будуть їхні будинки. Загалом сьогодні ми робимо капітальний ремонт не лише доріг, а і шкіл, дитсадків та медзакладів. Такі масштабні роботи можливі завдяки реформі децентралізації, ініційованій Президентом України та підтриманій Урядом».