Розвиток спорту на Рівненщині є одним із головних пріоритетів влади – Олександр Корнійчук

Сьогодні, 17 серпня, на базі обласного Головного управління Національної поліції в Рівненській області урочисто відкрили спортзал фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

У спортзал інвестували близько 2 мільйонів гривень, долучились як обласна влада, так і меценати. капітально відремонтували, обладнали душовими та роздягальнями, закупили увесь необхідний спортивне обладнання. Серед інвентарю – сучасний боксерський ринг, груші, килими для борців та обладнання для тренувань з тхеквондо, боксу, сучасними танцями.

За словами заступника голови Рівненської ОДА, депутата облради від партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Олександра Корнійчука, щороку сума фінансової підтримки для товариства зростає. Так, якщо у 2015 році на утримання ФСТ «Динамо» було спрямовано 583 тисяч гривень обласних коштів, то вже цьогоріч сума збільшилась до 900 тисяч. На найближчій сесії планують виділити додаткові кошти на енергоносії.

5477777447744 4674674674674674

«Переконаний, що ми на правильному шляху і той факт, що пріоритетом для влади є дійсно спорт, може підтвердити кожен. В області будується 5 нових спортивних закладів, облаштовуються футбольні поля, а нещодавно дано старт глобальному проекту – спорткомплексу на Макарова. Вкладаючи у фізичну культуру ми дбаємо про майбутнє покоління», – звернувся до присутніх під час урочистого відкриття спортзалу Олександр Корнійчук.