В Острозі збудують новий спортивний комплекс

Сьогодні, під час сесії Рівненської облради з ініціативи депутатів від партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Олександра Корнійчука та Віталія Ундіра спрямовано 1 мільйон гривень на будівництво нового спортивного комплексу в Острозі.

Олександр Корнійчук розповів, що ця сума передбачена лише на початок робіт. Певну частку фінансування також повинен виділити місцевий бюджет Острозької міської ради.

«Співфінансування з міського бюджету дозволить значно пришвидшити будівельні роботи на об’єкті вже цього року», – каже Олександр Корнійчук.

За словами Віталія Ундіра надважливим завданням є об’єднатися навколо спільної мети, заради того, щоб діти Острога і району нарешті отримали можливість займатися спортом в належних умовах.

«Майбутнє кожної держави це здорові діти. Острог виховав не одного чемпіона та переможця змагань. Ми маємо перспективу виховати ще більше, і наше завдання створити для цього гарні умови. Переконаний, що острожани будуть у захваті від нового, прекрасного спортивного комплексу», – зазначив Віталій Ундір.

До слова, всі тендерні процедури вже відбулися, і найближчим часом будівництво зможуть розпочати.

41301861