Сергій Кондрачук закликає у рамках флешмобу розфарбовувати зупинки

Голова Здолбунівської РДА, керівник райорганізації партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» Сергій Кондрачук закликав громади Здолбунівщини долучитися до Всеукраїнського флешмобу та розмалювати зупинку свого села.

«Чудова традиція зараз шириться Україною: у населених пунктах різних куточків нашої країни люди гуртуються та спільними зусиллями розмальовують сільські зупинки, перетворюючи їх на справжні витвори мистецтва патріотичного спрямування.

Багато зупинок, розмальованих силами громад, радує око й на Рівненщині. Зокрема у Зарічненському районі, як розповів мені колега Анатолій Смаглюк, триває флешмоб «Від зупинки до зупинки», у межах якого колективи та просто небайдужі громадяни розробляють оригінальні ідеї та прикрашають зупинки красивими малюнками», – розповів очільник Здолбунівщини.

41450622 41398325

Сергій Кондрачук переконаний, що цей позитивний досвід можуть перейняти і громади на Здолбунівщині. Тож закликав долучитися до флешмобу і втілити цікаві ідеї, прикрасивши зупинки у своїх населених пунктах.

До слова, ті учасники флешмобу, чиї ідеї оформлення зупинок будуть найоригінальнішими, отримають премії від нашого народного депутата України фракції «Блок Петра Порошенка» Олександра Дехтярчука. Зокрема, буде визначено три зупинки-переможці, автори розписів яких отримають по 1000 гривень.

Флешмоб триватиме до 1 листопада. Роботи можна скидати на електронку Здолбунівської РДА, або Сергію Кондрачуку на фейсбук.

«Перетворімо разом наші зупинки на куточки патріотичної краси», – каже Сергій Кондрачук.

41460085 41509675