На запрошення Олексія Муляренка Рівненщину відвідали організатори молитовних сніданків у США

Сьогодні, 24 жовтня, в Рівному провели 2-гу зустріч у форматі «Духовного ранку». Окрім керівників області Олексія Муляренка і Олександра Данильчука, представників різних релігійних конфесій почесними учасниками були гості зі Сполучених Штатів Америки, організатори молитовних сніданівків у США Даг Бьорлі та Майкл Жовнір.

Їх на Рівненщину запросив голова ОДА, депутат Рівнеради від БПП Олексій Муляренко, який сам є ініціатором проведення обласних Молитовних сніданків.

«Враховуючи те, що Рівненщина провела вже 2 обласні Молитовні Сніданки, сьогоднішня наша зустріч відбуватиметься саме з цієї нагоди і має назву «Молитовний сніданок як інструмент консолідації». Рівненська область, що завжди була і є дуже духовним краєм, має можливість і хоче знати про все активне і сучасне духовне життя суспільства», – зазначив Олексій Муляренко.

0067102001540378570 0558608001540378414

Гості зі США та всі присутні висловлювали думки та поради в контексті єдності і взаєморозуміння, читали уривки Євангеліє та обговорювали їх.

Обговорюючи місію Молитовних сніданків присутні погодились, що перш за все важлива духовна складова.

Також присутні привітали Олексія Муляренка з нагородою від Святійшого Патріарха Філарета, яку очільник області отримав напередодні.