БПП не голосуватиме за бюджет на 2019 рік, якщо закладених коштів виявиться недостатньо для покриття витрат на комунальні тарифи

Якщо закладених коштів виявиться недостатньо для покриття витрат на комунальні тарифи, то фракція БПП за такий бюджет голосувати не буде. Про це заступник Голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Сергій Березенко заявив журналістам у парламенті.

«Ми уважно вивчимо, які поправки до проекту Державного бюджету 2019 року Уряд врахував. Зокрема, ми пропонували закласти додатково близько 1 млрд грн на лікування онкологічних захворювань, ми будемо прискіпливо ставитися до питання належного фінансування екстреної медицини і, безумовно, будемо дивитися, як в законопроекті забезпечені соціальні гарантії», – сказав Сергій Березенко.

Народний депутат зазначив, що принциповим питання при голосуванні за Бюджет-2019 буде забезпечення належного захисту громадян від підвищення ціни на природній газ:

«Після ухвалення Урядом рішення про підвищення ціни на газ, ми, в першу чергу, подивимося яка сума в бюджеті передбачена на виплату субсидій. Якщо закладених коштів виявиться недостатньо для покриття витрат на комунальні тарифи, ми за такий бюджет голосувати не будемо».