Завтра Рівненщину з робочим візитом відвідає Ірина Луценко

Завтра, 19 грудня у день святого Миколая Рівненську область з робочим візитом відвідає представник Президента у Верховній Раді, народний депутат фракції “Блок Петра Порошенка” Ірина Луценко.

Депутатка, разом із головою ОДА Олексієм Муляренко візьмуть участь у врученні для гастроентерологічного центру Рівненської обласної клінічної лікарні відеоендоскопічної системи, вартістю понад 9 мільйонів гривень.

Закупівля здійснювалась за рахунок субвенції з держбюджету на соціально-економічний розвиток у співфінансуванні з обласними коштами. Державні кошти вдалось залучити завдяки народним депутатам України, вихідцям з Рівненщини, в тому числі і Ірині Луценко.

Для відділення гематології обласної дитячої лікарні також буде вручено шприцеві інфузійні насоси Heaco SN-50C66. Прилад закупили за меценатські кошти. Вартість однієї одиниці такого обладнання складає 22 тисячі гривень.

Крім того, гості поспілкуються з пацієнтами лікарні, а для дітей, які перебувають в онкогематології передадуть подарунки від Святого Миколая.