Тамара Тимощук стала помічницею Святого Миколая

До дітей членів громадської організації УТОГ вже третій рік поспіль приходить помічниця Святого Миколая – депутат Рівненської міської ради від БПП Тамара Тимощук. 

На свято до діток Тамара Тимощук прийшла, звісно, не з порожніми руками – всі дітки отримали солодощі, а головне – гарний настрій, подарований аніматорами, які гралися з малечею, поки дорослі спілкувалися з депутатом.

«Щоразу приємно бачити цих дітей, спостерігати, як вони ростуть, змінюються. Принаймні двічі на рік – на день Святого Миколая та у Великдень – я стараюся відвідувати малечу в цьому гуртожитку. Зараз складна ситуація у всіх, але ми, дорослі, маємо робити все від нас залежне, щоб діти ці труднощі відчували якомога менше», – каже депутатка.

Тамара Тимощук, відколи стала депутатом, не оминає цей будинок, намагаючись в усіх проблемних питаннях допомогти його мешканцям.

Зокрема, за її сприяння було відремонтовано фасад будинку та проведений внутрішній ремонт, а ще вона подбала про дитячий майданчик. Тепер діти мають нову пісочницю.

«Нам пощастило з депутатом», – кажуть мешканці будинку, які завжди раді бачити Тамару Тимощук у себе в гостях.