Медзаклади Рівненщини отримали чергову партію засобів індивідуального захисту від Фонду Петра Порошенка

«Європейська Солідарність» та Фонд Петра Порошенка продовжують підтримувати тих, хто зараз перебуває на вістрі боротьби з коронавірусом. Сьогодні представник секретаріату Рівненської Територіальної організації передав чергову партію захисних медичних костюмів та окулярів від Фонду Петра Порошенка і компанії ROSHEN до низки лікарень області.

По 100 захисних костюмів та упаковці окулярів отримали медики трьох районних лікарень Рівненщини, які були визначені в області лікарнями першої хвилі для прийому пацієнтів з симптомами коронавірусу.

Якісні захисні костюми південнокорейського виробництва стануть у пригоді лікарям Костопільської, Рокитнівської та Сарненської центральних районних лікарень,  оскільки нині в області ситуація з поширенням вірусу є доволі тривожною.  На жаль, нові випадки хвороби діагностуються щодня. Тому якісні засоби індивідуального захисту, запас яких потрібно поповнювати постійно, дадуть змогу медичному персоналу почуватися безпечніше.

  • Одразу видно, що річ якісна, – зазначає заступник головного лікаря Рокитнівської районної лікарні Ігор Богданець, розглядаючи захисний костюм.  – Нашим медикам, які постійно контактують з хворими,  у цей непростий час такі засоби захисту дуже потрібні. Щиро дякуємо за таку вчасну підмогу та підтримку!

Загалом з початку пандемії коштом Фонду Порошенка та корпорації ROSHEN було закуплено:  300000 одноразових масок, 130000 костюмів захисту, 10000 медичних захисних окулярів Foshan COXO,  3000 пульсоксиметрів «MEDICARE» FPX-034, 1 новий апарат АШВЛ, 10 рентген апаратів, 5 моніторів пацієнта М50, 20 ларингоскопів Macintosh для дорослих, 5 шприцевих насосів Medifusion, DS-3000, 5 відсмоктувачів хірургічних NOVELA.  Відремонтовано 34 апарати АШВЛ та придбано запчастини для 12 АШВЛ.